Garneles ar olīvēm un fetas sieru

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g garneles
  • 1 ē/k olīveļļas
  • Puse no sīpola
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 kārba rīvētu tomātu
  • 50 g sarkanvīna
  • 10 olīves
  • 100 g Fetas siera
  • Puse citrona
  • Raudene
  • Pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Olīveļļā apcep ripiņās sagrieztu sīpolu un sasmalcinātas ķiploka daiviņas. Pievieno tomātus, vīnu, olīves, garšvielas un vāra 7 minūtes uz lēnas uguns. Pievieno sieru, garneles un piepilina citrona sulu. Turpina turēt uz lēnas uguns, kamēr garneles vairs nav caurspīdīgas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti