Ātrā, lētā, sātīgā zirņu putra

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g šķeltu zirņu
  • Tūristu brokastu vai sautēta cūkgaļas konservi (200 g)
  • Sāls, mazliet krējums

Pagatavošana

30 min.
  1. Ieberam zirņus podā un pielejam ūdenī tā, lai tas ir diezgan daudz pāri zirņiem, jo tie uzbriedīs. Vāram un pa laikam maisam (ja vajag pielejam vēl ūdeni pa brīdim- tikai mazlietiņ gan), jo var piededzināt pie poda apakšas. Kad zirņi sāk veidot pabiezu masu un jukt ārā (ja tas nenotiek tad zirņu var sasmalcināt ar blenderi) pieliekam konservu kārbu un pēc garšas sāli (visu, kas tajā ir (saknaibītu sīkākos gabaliņos)). Uzvāra.
  2. Pasniedz ar krējumu...

Komentāri

viktors 2010. gada 17. oktobris 12:03
nu gan varena receptīte!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni