Biezzupa meksikāņu gaumē. 2

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 2 nelieli burkāni
  • 1 kārba konservētu sarkano pupiņu
  • 200 g maltās gaļas
  • Tomātu pasta
  • Pusitējkarotes asās sarkanās paprikas pulvera
  • Sāls, menie maltie pipari
  • 600 ml ūdens vai buljona

Pagatavošana

40 min.
  1. sīpolus, ķiplokus, burkānus sasmalcina un apcep, pēc tam pievieno malto gaļu cep 5 min un parkaisa ar čilli pulveri, melnos piparus un sāli. tad to sautē un pievieno tomātu pastu, pielej ūdeni vai buljonu un vāra 10 min uz lēnas uguns. pievieno pupiņas un uzvāra (pupiņas pirms tam nokāst un noskalot ar vēsu ūdeni.
  2. Biezzupu pārkaisa ar pētersīļiem.
  3. Pasniedz ar lavašu vai mīkstu bageti.

Komentāri

Ieva 2010. gada 27. aprīlis 20:59
garšo ļoti labi. vienīgi, kad pati taisīju, pieliku vēl klāt 5 tomātus bez mizas.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas