Sākums > Receptes > Deserti

Apelsīna&magoņu kūciņas

2006. gada 2. augusts
Foto: Sandra Lielanse
Pagatavošana
1 min
1. Cepešpannā ievieto papīra veidnes. Ieslēdz plīti(200 C). Katliņā izkaysē sviestu un mazliet atdzesē.
2. Lielajā bļodā iesijā miltus, cepampulveri, sāli, cukuru un visu samaisi.
3. Mazajā bļodiņā iesit olas. Pielej pienu un apelsīnu sulu, pievieno arī miziņu unsakul kopā ar olām. Tam visam pivienokausētu sviestu.
4. Šo maisījumu pivieno miltiem lielajā bļodā.
5. Visu sakul, tad ar karoti masu liec kūciņu veidnēs. Ievieto cepeškrāsnī un cep 25 vai 30 minūtes.
6. Kūkas ir gatavas, kad tās irpibriedušas, kļuvušas stingras un zeltaini brūnas. Atdzesēšanai tās saudzīgi pārvieto uz stiepļu režģa.
7. Labu apetīti!!!
Uz augšu