Sarkano cigoriņu salāti

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 galviņas sarkano salātu cigoriņu (radicchio)
  • 3 ē/k saulespuķu sēkliņu
  • 100 g auksti kūpinātas cūkgaļas
  • 1 neliels citrons
  • 3 ē/k olīveļļas
  • 1 t/k sinepju (vislabāk Dižonas vai angļu)
  • Sāls pēc vajadzības

Pagatavošana

30 min.
  1. Smalki sagriež cigoriņus un cūkgaļu. Pievieno sēkliņas. Izspiež citronu. No sulas, eļļas un sinepēm sakuļ mērci. Visu sajauc kopā.
  2. Salātiem tiem, kam patīk garšu dažādība.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti