Rabarberu sula

5 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg. rabarberu
  • 4 citroni
  • 60 g. citronskabes
  • 5 l. údens
  • 2 -2.5 kg cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Rabarberus noskalo,sagriez gabalinos un liec lielá trauká, pievieno skélés sagrieztus citronus un citronskábi.
  2. Uzvári údeni un párlej rabarberiem.
  3. Lauj sulai stávát vienu diennakti.
  4. Izkás sulu caur marli (sietu) un pievieno cukuru.
  5. Lej pudelés un lec ledusskapí.
  6. Iznákums aptuveni 6 litri sulas koncentráta.
  7. P.s. Vairák sulas dabúsi, ja rabarberus vispirms sasaldési.

Komentāri

Ineta Mieme 2010. gada 5. marts 13:29
Sajá recepté nedomaju, Ella, palidzetu krustnaglinas vai citas tevis ieteiktas garsvielas. Ja nu tu negribi izmantot citronskabi, izvéle- negatavo péc sís receptes, vai izmanto citrona sulu!
Ella Jansone 2009. gada 14. maijs 11:58
Citronskābe nav vēlama pārtikas piedeva, taču, lai dažādot garšu, variācijās var izmantot kreicnagliņas, kanēli, vanilīnu, melisu - sanāk dažādība.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni