Taukos saceptas sēnes

4 1

Sastāvdaļas

  • Puslitra burkas pildīšanai:dažādas bekas vai gailenes-2 l, sāls 2 ēdamk., taukvielas 200 g (cūku tauki + sviests vai margarīns)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes rūpīgi notīra,gailenes noskalo vairākos ūdeņos,sagriež. Sacep uz pannas taukvielās,līdz sēņu sula pilnīgi iztvaikojusi,pievieno sāli. Pilda 0,5 l burciņās,karsē 100 grādos 30 minūtes,aizvalcē. Sēnes uzglabā ledusskapī vai vēsā pagrabā.

Komentāri

assias 2012. gada 20. jūlijs 10:35
Anitai Veska, pasterizesana ir mikrobu iznicinasanas metode. ja velies lai koserv., butu edams pec menesa vai pieciem
anita veska 2010. gada 31. jūlijs 09:20
kāpēc jākarsē?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi