Kartupeļu zupa ar cauraudzi

4 1

Sastāvdaļas

  • 600 g kartupeļu
  • 100 g cauraugušas cūkgaļas
  • Sīpols
  • Pusotrs litrs vistas buljons
  • 200 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • 2 baltmaizes šķēles
  • 2 ēd.k. sviests
  • Zaļumi pēc izvēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus kartupeļus un cauraudzi sagriež kubiņos.
  2. Sasmalcina sīpolu un zaļumus.
  3. Apcep cauraudzi, pievieno sīpolus un turpina cept, līdz tie zeltaini.
  4. Liek visu katliņā, pievieno kartupeļus, zaļumus, buljonu un vāra pusstundu.
  5. Ar stampiņu samīca buljonā izvārītus kartupeļus, pielej saldo krējumu, uzvāra.
  6. Pēc garšas pievieno sāli, piparus un rīvētu muskatriekstu.
  7. Pagatavo grauzdiņus:
  8. Baltmaizi bez garozas sagriež kubiņos un apcep uz pannas sviestā.
  9. Pirms pasniegšanas zupai pievieno grauzdiņus, apceptu cauraudža kubiciņus un zaļumus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas