Kartupeļi ar sieru un bekonu

4 1

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi
  • 12 siera šķēles
  • 8 kūpināta bekona šķēles
  • 150 g skaidiņās sarīvēta siera
  • Tomāts
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus ar visu mizu izvāra, neļaujot sašķīst.
  2. Atdzesē, nomizo un katru sagriež sešās šķēlēs, starp šķēlēm pilda pa trim siera šķēlēm un divām bekona šķēlēm.
  3. Pārkaisa ar sāli un pipariem, liek ietaukotā veidnē citu pie cita.
  4. Lai šķēles labāk turētos kopā, kartupeļus var saspraust ar koka irbulīti.
  5. Katram kartupelim virsū liek tomātu šķēli, biezā kārtā pārkaisa ar siera skaidiņām.
  6. Kartupeļus uz 20 minūtēm liek sakarsētā krāsnī.
  7. Pasniedz uz salātu lapām ar olīvām un zaļumiem.Klāt var pasniegt majonēzes vai biezpiena mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni