Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļi ar sieru un bekonu

2006. gada 26. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Kartupeļus ar visu mizu izvāra, neļaujot sašķīst.
2. Atdzesē, nomizo un katru sagriež sešās šķēlēs, starp šķēlēm pilda pa trim siera šķēlēm un divām bekona šķēlēm.
3. Pārkaisa ar sāli un pipariem, liek ietaukotā veidnē citu pie cita.
4. Lai šķēles labāk turētos kopā, kartupeļus var saspraust ar koka irbulīti.
5. Katram kartupelim virsū liek tomātu šķēli, biezā kārtā pārkaisa ar siera skaidiņām.
6. Kartupeļus uz 20 minūtēm liek sakarsētā krāsnī.
7. Pasniedz uz salātu lapām ar olīvām un zaļumiem.Klāt var pasniegt majonēzes vai biezpiena mērci.
Uz augšu