Grūbu un žāvētu augļu biezputra

4 1

Sastāvdaļas

  • 130 g grūbas
  • 1 l ūdens
  • Gl. augļu vai ogu sulas
  • 30 g žāvēti āboli
  • 50 g žāvētu plūmju
  • Cukurs
  • Šķipsniņu sāls
  • Citronu sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Noskalotas grūbas noskalo ar ūdeni, mērcē vismaz 12 stundas un , pievienojot sagrieztus žāvētus ābolus, tajā pašā ūdenī vāra pusgatavas.
  2. Tad pievieno sulu, žāvētas plūmes un izvāra gatavu biezputru.
  3. Pēc garšass pievieno sāli, cukuru, citronu sulu.
  4. Aukstu sapilda porciju trauciņos, pēc tam izgāž šķīvjos.
  5. Pasniedz, pārlietu ar ievārījumu, var pārkaisīt ar dekoratīvo cukuru.
  6. Klāt piedzer pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis