Sirniki

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 -400 g biezpiena
  • 2 olas
  • Pustējk. soda
  • 250 g milti
  • Sāls pēc garšas
  • Mērcei
  • 250 g salda krējuma
  • 50 g sviests

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu sajauc ar olām, sāli un sodu.
  2. Pieliek miltus.
  3. Visu samaisa un samīca.
  4. Uz dēlīša no mīklas veido tādu ka desiņu.
  5. Lai masa neliptu pie rokām, paber miltus.
  6. Sagriež nelielos taisnstūrīšos.
  7. Liek uz pannas un cep cepeškrāsnī, līdz gatavs.
  8. Gatavos sirnikus liek katliņā, pārlej ar saldo krējumu, pievieno sviestu un uz nelielas liesmas sautē.
  9. Ēd karstus (ja ilgāk pastāv, mērce pazūd sirnikos).

Komentāri

Mairita 2012. gada 5. oktobris 16:05
Sanāca ļoti miltaini....:(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas