Teļa gaļas veltnīši

5 1
Teļa gaļas veltnīši
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 200 g teļa gaļas
  • 25 g žāvēta speķa
  • 10 g žāvētu plūmju
  • 5 -10 g rudzu maizes
  • 50 g sviesta
  • 5 g eļļas

Pagatavošana

90 min.
  1. Teļa gaļu izklapē (1 veltnis 100 g ).
  2. Pilda ar žāvētu speķi, maizi un žāvētām plūmēm.
  3. Veido veltni, sasprauž ar zobu bakstāmo vai notin ar diegu.
  4. Apcep uz pannas un stundu sautē.
  5. Gataviem veltņiem noņem diegu.
  6. Pasniedzot pārlej sviestu, bauda kopā ar sev vēlamām piedevām.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni