Cepta rupmaize ar šproti

4 1

Sastāvdaļas

  • Formas maize(ķieģelītis) šķēles
  • 1 bundžiņa Rīgas šprotes
  • Majonēze"Francis"
  • Ķiploks
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

110 min.
  1. formas maizi sagriež šķēlēs un uz ½ atkarībā cik ēdāju, apcep no abām pusēm
  2. nomizo ķiploku, to var izmantot divējādi:
  3. karstas maizītes no abām pusēm ierīvē ar ķiploka daivu;
  4. ķiploku var saspiest spiedē un iejaukt majonēzē, kuru pēc tam uzsmērē uz ceptās maizes.
  5. virs majonēzes liek 1-2 šprotes
  6. variants:
  7. pie majonēzes ķiploka vietā var pievienot "Rimi" nopērkamās mērces pulverus:
  8. OLIVE&TOMATO; CHILI&MANGO, VAI GARLIC&HERBS pēc izvēles.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas