Tomāti pikantā biezsulā

5 1

Sastāvdaļas

  • Tomāti
  • 2.5 biezsula 2,5l
  • ¼gl.rīvēti ķiploki
  • ¼gl.rīvēti mārrutki
  • 250 gr.malta(2reizes) sarkanā vai zaļā paprika
  • 2 ēdk.sāls
  • 4 ēdk.cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. tomātus nomazgā un pilda tīrās burkās.biezsulu iegūst no tomātiem bez mizām un sēklām (izberžot caur sietu).katlā izvāri biezsulu ar sāli un cukuru,kārtīgi izmaisot.kad sāk vārīties,tūlīt pievieno ķiplokus un mārrutkus,arī papriku.mazliet pavāra maisot.karstus uzlej virsū tomātiem burkās.liek pasterizēt-1l burkas 15min.,3l.-20min.aizvāko.ar vāciņu uz leju patur 30min.

Komentāri

Sigeta Briede 2009. gada 2. septembris 11:39
Pēc sastāvdaļām izskatās garšīgi, noteikti pamēģināšu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi