Krējumsiera kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 gl. sīki sadrumstalotu sauso balto cepumu ( Selga)
  • 1 gl. cukura
  • 5 ēd.k. kausēta sviesta
  • 2 pac. krējumsiera
  • 2 olas
  • 2 tējk. vaniļas
  • 1 gl. skāba krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Bļodā sajauc cepumus, ¼ gl. cukura un kausēto sviestu.
  2. Masu ieklāj apaļā, seklā kūkas pannā (ar apm. 23 cm diametrā), piespiežot ar rokām, lai tā gludi klātu pannas dibenu un mazliet arī sānus.
  3. Sakuļ krējumsieru, olas, ½ gl. cukura un 1 tējk. vaniļas, kamēr masa ir gluda un salīdzinoši šķidra.
  4. Lej pannā.
  5. Cep krāsnī 20 minūtes 165 grādu temperatūrā.
  6. Izņem no krāsns un 15 minūtes atdzesē.
  7. Bļodā samaisa skābo krējumu, pēdējo ¼ gl. cukura, atlikušo vanilīnu.
  8. Šķidrumu gludi pārklāj mazliet atdzisušāi kūkai.
  9. Krāsns temperatūru paaugstina līdz 245 grādu temperatūras un cep vēl 10 minūtes.
  10. Kūkai ļauj pilnīgi atdzist istabas temperatūrā tad apklāj ar foliju un liek ledusskapī vismaz uz 10 stundām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize