Zilo plūmju biezenis

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 kg plūmju
  • Citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmes nomazgā, izņem kauliņus, liek katlā, pieliek citronu miziņas, uzlej nedaudz ūdens, maisot vāra, kamēr plūmes izjūk, tad izberž caur sietu.
  2. Liek katlā un maisot vāra vēl 10-15 minūtes.
  3. Verdošu biezeni salej izkarsētās mazās burkās, ļauj atdzist.
  4. Aizvāko, glabā vēsā vietā.

Komentāri

sandra 2013. gada 31. jūlijs 22:09
un ja pieliek cukuru?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi