Vistas fileja bazilika mērēe

3 1

Sastāvdaļas

  • Saldais krējums - viens tjubiks, 300ml
  • Baziliks - sauss no pačkas, uz aci taa lai noklaaj visu, 1 zupas karote
  • Burkāns - smalki rīvēts , tikai viens(krāsai un garšai)
  • Vistas fileja - ½ kg

Pagatavošana

15 min.
  1. vistas fileju sagriez mazos gabalinos - streemeliitees driizaak nu taadaas kaa puse no mazā pirksta tik biezas un tik garas tad iemet visu to pasaakumu vārītā ūdenii ar nedaudz saali un pavaara lai vistas fileja balta paliek (min 3-5) nu baigi fiksi notiek tas
  2. attieciigi panjem to pasu katlinju nokaash to uuudeni kur vaarijaas vistas fileja(atstaaj mazliet mazliet) un iegaazh iekshaa visu saldo kreejumu burkaanus riiveetos un baziliku paarber paari saalim jābuut pietiekoshi jo pasaakums taads maigs sanaak nu tas viss tur pavaaraas taa simboliski lai saaktu smarzot un 15-20 min atrumaa viss gatavs :)

Komentāri

Evita 2012. gada 22. jūlijs 21:00
Tiešām ļoti vienkārši un ļoti ātri pagatavojams ēdiens! Un ļoti garšīgs. Klāt pievārīju makaronus - mmmm!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni