Marinādē sautēta gaļa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1.2 1-1,2 kg gaļas
  • 3 ēd.k. medus
  • 2 ēd.k. etiķa
  • Ēd.k. saberzta ķiploka
  • 5 -6 ēd.k. augu eļļas
  • Sasmalcināti lociņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Medu, etiķi, ķiplokus, eļļu un lociņus rūpīgi sajauc.
  2. Gaļu sagriež šķēlēs, liek traukā un pārlej ar sagatavoto marinādi.
  3. Patur 4 stundas istabas temperatūrā vai ieliek pa nakti ledusskapī.
  4. Tai pašā marinādē gaļu sautē mīkstu, tad no mērces izņem un no abām pusēm vēl apcep brūnu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni