Lavaša rozītes

2006. gada 6. jūlijs
Foto: Karīna Martone
Var izmantot arī baklažānu ikrus, krabju sviestu u.c. saistvielas, galvenais, lai turās kopā un garšo
Pagatavošana
50 min
1. Te nepieciešamie produkti.
Foto: Karīna Martone
2. Sagriež tomātu, sarīvē sieru, novāra un sarīvē olas, saspiež ķiploku.
Foto: Karīna Martone
3. Attin lavašu un pārklāj to ar nelielu siera sālātu kārtu.
Foto: Karīna Martone
4. Lavašu satin ruletē un ļaujam kādu laiciņu ievilkties.
Foto: Karīna Martone
5. Kad lavašs pastāvējis, sagriež apmēram 2 cm platās šķēlēs, sanāk tādas kā rozītes.

Lai labi garšo!
Uz augšu