Ķirbju un žāvētu augļu cepumi

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g taukvielas
  • Glāze cukura
  • 2 olas
  • 2 gl. ķirbju biezeni
  • Gl. žāvētu augļu
  • Glāze riekstu
  • Naža gals dzeramās sodas
  • Kanēlis
  • Ingvers, muskatrieksts vai anīss
  • 2 gl. miltu

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīkstu taukvielu puto, pakāpeniski pievienojot cukuru, olas, garšvielas.
  2. Saputotā masā iemaisa ķirbju biezeni, nomazgātus, nosusinātus un sagrieztus žāvētus ābolus, plūmes, aprikozes, sakapātus riekstus, izkausētu cepamo pulveri un miltus.
  3. Uz ietaukotās plāts ar tējkaroti liek mīklas piciņas un krāsnī izcep brūnus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti