Ķirbja kēksiņi

4 1
Ķirbja kēksiņi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 glāze/s kviešu miltu vai auzu pārslu
  • 1 glāze/s sautētu vai ceptu ķirbju biezeņa
  • 1/2 glāze/s riekstu
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 1 glāze/s cukura
  • 3 olas
  • 1 tējk. citronu sulas
  • 1 naža gals sodas
  • Vaniļa
  • Rīvēta citronu miziņa

Pagatavošana

25 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, ik pēc brīža pievienojot pa olai.
  2. Saputotā masā iemaisa ķirbju biezeni, garšvielas, citronu sulu, sasmalcinātus riekstus, izsijātus miltus un izšķīdinātu sodu.
  3. Mīklu labi izkuļ, ieliek ietaukotās veidnītēs un izcep apmēram 180 grādos 15 minūtēs.
    Pēc atdzišanas kēksu var pāklāt ar glazūru pēc patikas, ja vēlas.

    Lai labi garšo!
    Mīklu labi izkuļ, ieliek ietaukotās veidnītēs un izcep apmēr...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Agrita 2015. gada 18. oktobris 14:59
Keksiņi sanāca gan skaisti, gan ļoti gardi. Es gan neliku riekstus.
Zane 2014. gada 2. novembris 16:14
Visu darīju kā receptē, bet kesiņi bija sakritušies un ne pārāk garšīgi..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize