Ātrā brokoļu un puķkāpostu krēmzupa

4 1
Ātrā brokoļu un puķkāpostu krēmzupa
Foto: Depositphotos.com
Iespējamas variācijas - veģetārieši var pieblendēt zilo sieru vai apgrauzdētas mandeles. Asumu cienītāji piešaut Tabasco. Gaļas mīlētāji pielikt sacepta šķiņķa strēmelītes vai, piemēram, apceptu, sojā marinētu vistu vai terjaki marinētu lasi. Bet nekas no šī nav obligāts - pamatversija ir lieliska tāpat!

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 300 g brokoļa
  • 300 g puķkāposta
  • 1 sīpols
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 1 l ūdens
  • 1 buljona kubiņš (optional)
  • Šļuka piena
  • Citrona sula pēc garšas (optional)
  • Svaigi malti pipari un citas garšvielas pēc sirds izjūtas

Pagatavošana

20 min.
  1. Katliņā izkausē sviestu un pasautē sīpolu un ķiploku kādu brīsniņu, kamēr sīpols caurspīdīgs.
  2. Piemet brokoļus un puķkāpostus, pārlej ūdeni, piemet buljona kubiņu un pavāra 8 - 10 minūtes.
  3. Samaļ blenderī, pēc garšas pievieno garšvielas un piespiež citronu, piešauj šļuku piena - arī pēc garšas. Gatavs!

    Labu apetīti!
    Samaļ blenderī, pēc garšas pievieno garšvielas un piespiež c...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas