Sākums > Receptes > Zupas

Ātrā brokoļu un puķkāpostu krēmzupa

2006. gada 4. jūlijs
Foto: Depositphotos.com
Iespējamas variācijas - veģetārieši var pieblendēt zilo sieru vai apgrauzdētas mandeles. Asumu cienītāji piešaut Tabasco. Gaļas mīlētāji pielikt sacepta šķiņķa strēmelītes vai, piemēram, apceptu, sojā marinētu vistu vai terjaki marinētu lasi. Bet nekas no šī nav obligāts - pamatversija ir lieliska tāpat!
Pagatavošana
20 min
1. Katliņā izkausē sviestu un pasautē sīpolu un ķiploku kādu brīsniņu, kamēr sīpols caurspīdīgs.
2. Piemet brokoļus un puķkāpostus, pārlej ūdeni, piemet buljona kubiņu un pavāra 8 - 10 minūtes.
3. Samaļ blenderī, pēc garšas pievieno garšvielas un piespiež citronu, piešauj šļuku piena - arī pēc garšas. Gatavs!

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu