Tomātu laiks! Tukšojam siltumnīcas un gatavojam

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Vairs nekādas atturēšanās! Tomātu pilni dārzi un veikali, recepšu arī lērums, tad nu ķeramies pie darba un gatavojam ko labi garšīgu. Svaigus droši liekam salātos un salsā, ja kārojas ko pamatīgāku, tad gatavojam zupas un pildītus tomātus. Protams, neaizmirstam par konservējumiem, bez tomātiem želejā neiztikt.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu