Rabarberu laiks turpinās! Sīrupi, kompoti, ievārījumi

Rabarberu laiks turpinās! Sīrupi, kompoti, ievārījumi

Rabarberu laiks nu jau pilnā plaukumā un turpinās vēlme pēc jaunām receptēm un jauniem piedzīvojumiem virtuvē. Jāsaka, ka jāparūpējas arī par jaunās ražas saglabāšanu gada aukstākajiem mēnešiem, tāpēc šoreiz vairāk apskatīsim variantus ievārījumiem, iepazīsimies ar rabarberu sīrupu, kā arī neaizmirsīsim par klasiskajām plātsmaizēm :) Lai izdodas!

Vairāk recepšu izlases:

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 6. jūnijs 11:24
Skābeņskābes nevēlamā daudzumā uzkrājas pāraugušos rabarberu kātos. Ja rabarberu krūms tiek regulāri plūkts un tiek izmantoti jaunie dzimumi, tad nav pamata satrautkties par skābes kaitīgumu. Par rabarberu kaitīgumu vairāk var runāt vasaras otrajā pusē :)
Vilnis Salzemnieks 6. jūnijs 08:30
Rabarberu laiks jau ir ir beidzies. Tie kas tagad ķeras pie tiem tagad der atcerēties ka nu jau tajos skābju līmenis ir bīstami augsts. Rabarberi ir paspējuši pāraugt un tagad tos vairs neizmantot.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes