Sāļo pīrāgu izlase

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Gatavojam ko neierastāku! :) Sāļie pīrāgi – gana interesanti un svinīgi, lai liktu svētku galdā, pietiekami garšīgi, jo pildāmi ar visu, kas ienāk prātā (saprāta robežās :)) un dikti neierasts cienasts, lai pārsteigtu pat visskeptiskākos ciemiņus! Darbojamies! :) Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis    

Padomi:

  • Visbiežāk pīrāga pamatnei izmanto sāļo smilšu mīklu vai kārtaino rauga mīklu;
  • Pildījumam var izmantot visu, ko sirds kāro – gaļu, sieru, dārzeņus, zivis, sēnes;
  • Pildījuma masu parasti var papildināt ar sieru, svaigo sieru, olām;
  • Pīrāgu var pasniegt gan aukstu, gan karstu;
  • Sāļo pīrāgu var pagatavot laicīgi pirms vakariņām vai svētku mielasta, pirms pasniegšanas uzsildīt krāsnī.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu