Cepumu TOP 10!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Kā būtu ar kādu našķīti? Pārvērt cepumu cepšanu par kopīgu ģimenes pasākumu, palīdzīgu roku pielikt varēs arī mazie kulināri. Kopīgs darbs rezultātu padarīs īpaši garšīgu! :) Sāļāku un saldāku cepumu TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis  


 Noderīgi:

  • Lai cepumi izdotos maksimāli gardi un kraukšķīgi – miltus izsijā;
  • Nevirini cepeškrāsns durtiņas  - tādas darbības var traucē vienmērīgai temperatūrai un cepumi var neizdoties kā ieplānots;
  • Cepot cepešpannā, labāk izmantot cepampapīru - nepiedeg un nenosmērē pannu;
  • Sviestam jābūt istabas temperatūrā, lai vieglāk sajaukt ar pārējām sastāvdaļām;
  • Olām arī vēlams būt istabas temperatūŗā – vieglāk sakult;
  • Ieteicamā temperatūra cepumu cepšanai 180C – 200C;
  • Pašcepti cepumiņi, skaisti iesaiņoti, noderēs kā dāvana.
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu