Pīrādziņu TOP 10

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Nav Līgo svētku, ja kārtīgas saimnieces vai saimnieka mājā gaisā nevirmo svaigi ceptu pīrāgu smarža! :) Ar speķīti, ar sieru, ar kāpostiņiem vai varbūt saldi ar ievārījumu? Izvēlies vēderam tīkamākos – pīrādziņu TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis  

Noderīgi zināt:

  • Raudzējot mīklu, telpā nedrīkst būt caurvējš, tad mīklai cieta garoza;
  • Pīrāgus cep vidējā temperatūrā, lai pildījums neizkalst;
  • Ja pīrāgs nenāk nost no plāts, nebojājot to – noņem ar diega palīdzību;
  • Pīrāgus pirms cepšanas apsmērē ar olu, cukurūdeni vai pienu, tad veidojas skaists spīdums.

 Vairāk recepšu izlases:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu