Nav Līgo svētku, ja kārtīgas saimnieces vai saimnieka mājā gaisā nevirmo svaigi ceptu pīrāgu smarža! :) Ar speķīti, ar sieru, ar kāpostiņiem vai varbūt saldi ar ievārījumu? Izvēlies vēderam tīkamākos – pīrādziņu TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis
Pīrādziņu TOP 10
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Noderīgi zināt:
- Raudzējot mīklu, telpā nedrīkst būt caurvējš, tad mīklai cieta garoza;
- Pīrāgus cep vidējā temperatūrā, lai pildījums neizkalst;
- Ja pīrāgs nenāk nost no plāts, nebojājot to – noņem ar diega palīdzību;
- Pīrāgus pirms cepšanas apsmērē ar olu, cukurūdeni vai pienu, tad veidojas skaists spīdums.