Ķirbja recepšu TOP 10

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Šodien godā celsim ogu – lielu, oranžu, dzeltenu vai zaļu un piemērotu visdažādākajām maltītēm! Ko vislabprātāk Tu gatavo no ķirbja – zupu, pankūkas vai varbūt našķus ziemai? :) Vieglākas un sarežģītākas receptes, lai Tu varētu papildināt savu recepšu klāstu! TOP 10! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis  

Interesanti:

  • Par ķirbju dzimteni uzskata Ameriku;
  • Senie romieši ķirbi izmantojuši, lai gatavotu traukus;
  • Ķirbji pēc vārīšanas jānotecina, lai nebojātos to garša;
  • Ķirbjus uzturā var lietot arī svaigus – taču jālieto jauni un izmēros vēl mazi ķirbīši;
  • Īpaši veselīgas ir ķirbju sēkas;
  • Ķirbis satur 90% ūdens un pēc iedalījuma skaitās oga.
     
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu