Ābolu recepšu TOP 15!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Kad iestājies rudens, neatņemama tā sastāvdaļa ir sulīgie, dzeltenie, skaisti sārtie , zaļganie ābolīši. Bet ko darīt, ja to ir tik daudz, ka groziņos sāk trūkt vietas? :) Ir izvēles iespējas – 15 gardas receptes – gan saldas, gan sāļākas, lai katrs savām vēlmēm var izvēlēties atbilstošāko! Receptes.lv, Šefpavārs Grāpītis

Noderīgi:

  • Ja ābolus vēlas saglabāt svaigus ziemai – jāzina īstās šķirnes un āboli jālasa tieši no koka – saudzīgi, neļaujot tiem ‘sasisties’;
  • Lai žāvēti āboli nekļūtu tumši, pirms žavēšanas uz dažām minūtēm tie jāievieto sālsūdenī;
  • Ābolu sulu iespējams uzglabāt ziemai, bet tā ir jāuzkarsē;
  • Kompotiem piemērotāki ir skābi āboli;
  • Saldie āboli ir labāki cepšanai – tie nešķīst.

Lai ābolu gardumi priecē acis un vēderu! :)

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu