Kad darbojies virtuvē, centies būt maksimāli produktīvs un padomā vairākus soļus uz priekšu. Sākot no pilnīgas tīrības pirms un pēc gatavošanas, beidzot ar mazām papildus procedūrām, kas atvieglos tavu darbu ja ne šodien, tad rīt vai parīt, piemēram, citrona mizas saglabāšana.
Ko der paveikt pirms spied citrona sulu?
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Pirms izspied no citrona sulu, norīvē tam miziņu, bet uzmanies, rīvē tikai dzelteno daļu, jo baltā piešķirs rūgtumu. Ieber saldējamā kastītē vai aizveramā maisiņā un liec saldētavā. Ikreiz kad kāda recepte paredzēs citrona mizu lietošanu, bet tev mājās nebūs svaiga citrona, vai nebūs nepieciešama sula, tev būs krājumi, kas garšos un smaržos tik pat labi.
Saldētu citrona mizu var uzglabāt 3 mēnešus, tā kā tev būs pietiekoši laika, lai to liktu lietā!
Avots: Thekitchn.com