Kā izvēlēties labāko arbūzu?

Kā izvēlēties labāko arbūzu?

Tā nebūs vasara, ja nebūsi nobaudījis saldu, sulīgu arbūzu! Vai tu zini kā lielajā arbūzu kaudzē izvēlēties pašu labāko? Lūk, kas jāzina, kam jāpievērš uzmanība un kas jādara!

Izvēlēties vislabāko arbūzu ir sava veida māksla. Tā sevī ietver arbūza svara pārbaudīšanu, vizuālo apskati un pat skaņas pārbaudi!

Arbūza salāti ar fetas sieru

3 galvenās darbības labākā arbūza izvēlei:

  1. Pacel to. Liels vai mazs, tam jābūt diez gan smagam, ir jājūt tā masa.
  2. Meklē dzelteno plankumu. Uz arbūza mizas veidojas plankums vietā, uz kuras tas atradies uz zemes. Ja šis plankums ir krēmīgi dzeltenā krāsā - arbūzs ir gatavs.
  3. Pieklauvē. Ar dūri izdari vieglus sitienus pa arbūza mizu, skaņai jābūt dziļai un dobai. Negatavs arbūzs skanēs neizteiksmīgi. 

Arbūza kokteilis

Avots: Thekitchn.com

Foto: Depositphotos.com

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes