Tā nebūs vasara, ja nebūsi nobaudījis saldu, sulīgu arbūzu! Vai tu zini kā lielajā arbūzu kaudzē izvēlēties pašu labāko? Lūk, kas jāzina, kam jāpievērš uzmanība un kas jādara!
Kā izvēlēties labāko arbūzu?
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Izvēlēties vislabāko arbūzu ir sava veida māksla. Tā sevī ietver arbūza svara pārbaudīšanu, vizuālo apskati un pat skaņas pārbaudi!
3 galvenās darbības labākā arbūza izvēlei:
- Pacel to. Liels vai mazs, tam jābūt diez gan smagam, ir jājūt tā masa.
- Meklē dzelteno plankumu. Uz arbūza mizas veidojas plankums vietā, uz kuras tas atradies uz zemes. Ja šis plankums ir krēmīgi dzeltenā krāsā - arbūzs ir gatavs.
- Pieklauvē. Ar dūri izdari vieglus sitienus pa arbūza mizu, skaņai jābūt dziļai un dobai. Negatavs arbūzs skanēs neizteiksmīgi.
Avots: Thekitchn.com