7 mazas virtuves gudrības

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: depositphotos.com

Krāj mazās virtuves gudrības kaudzītē, lai neviena darbība virtuvē nesagādātu raizes!

  1. Ja olu pirms vārīšanas pārdursi ar kancelejas spraudīti, to būs vieglāk nolobīt.
  2. Lai kartupeļiem nedīgtu asni, blakus tiem novieto ābolus.
  3. Ja vēlies, lai banāni ilgāk būtu svaigi, neuzglabā to vienā ķekarā, bet atdali pa vienam.
  4. Brokoļi un selerija ilgāk būs svaigi un nevītīs, ja glabāsi tos ietītus folijā.
  5. Ja vēlies, lai vārīšanās rezultātā pupiņas nepaliek tumšākas, katliņam neliec vāku!
  6. Lai iegūtu sulīgakas kotletas,maltās gaļas masai pievieno apceptu sīpolu un svaigu, rīvētu kartupeli.
  7. Kad cep gaļu cepeškrāsnī, ievieto tajā arī karstumizturīgu trauku ar ūdeni - pagatavotā gaļa nepiedegs un būs krietni sulīgāka.

Avots: Everydayme.ru

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu