Foto: Depositphotos.com / Receptes.lv

Nav labāku brokastu kā pankūkas! Sākot ar kaudzīti plāno pankūku, turpinot ar gaisīgām rauga vai kefīra pankūkām un beidzot ar greznākām pildītām pankūkām un krāsnī ceptām. Bet, lai arī kādas piedevas tu izvēlētos, pankūkai ir jābūt ideālai, ja ne pat perfektai. Un labu pankūku panākumu atslēga ir pareizas gatavošanas metodes. Lūk, piecas biežāk pieļautās kļūdas, no kurām tev vajadzētu izvairīties, lai tiktu pie gardām brokastīm.

Cik ilgi jākuļ mīkla? 

Vai nepieciešams mīklu atpūtināt?

Lai pankūkas nebūtu taukainas...

Cik karstai jābūt pannai? 

Kad un cik bieži ieteicams apgriezt pankūkas?

Raksta turpinājums
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest