Četras neierastas un viegli pagatavojamas mērces grila ēdieniem

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Vasara ir laiks, kad notraušam no grila putekļus un palutinām savas garšas kārpiņas ar dažādiem grilējumiem. Grilējumu garšas nianses viennozīmīgi izcels arī piemērotas mērces. Tāpēc gaļas produktu zīmols “Rakvere” sadarbībā ar pavāru Ritvaru Tomu Loginu piedāvā izmēģināt četras neierastas, vasarīgas un vienkārši pagatavojamas mērču receptes dažādām gaumēm.

Grilētu zemeņu mērce

Foto: Depositphotos.com

Dūmota majonēze

Foto: Depositphotos.com

Tomātu-plūškoka ziedu mērce

Foto: Depositphotos.com

Kalē kāpostu mērce

Foto: Depositphotos.com

Mērces lieliski saderēs kopā ar gaļas ēdieniem. Tāpat tās bagātinās arī grilētas zivs vai dārzeņu garšu. 

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu