6 veidi, kā baudīt saldējumu mazāk kaitējot figūrai

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

1. Izvēlies plombīru sorbeta vai augļu saldējuma vietā. Tiek uzskatīts, ka augļu saldējums ir mazāk kalorijām bagāts nekā parasts plombīrs. Tas tik tiešām tā ir! Taču plombīrs ar dabīgiem piena taukiem labāk pārstrādājās organismā nekā ledus, kura pamatā ir baltais cukurs. Gala rezultātā, tava figūra vieglāk sapratīs plombīru.

2. Saldējums – nav deserts

Uztver saldējumu kā pamatēdienu un nekādā gadījumā neēd to pēc kārtīgām pusdienām vai vakariņām. Pagaidi vismaz stundu-pusotru, savādāk organisms netiks galā ar visiem ogļhidrātiem un daļu atliks uzkrājumos.

Vaniļas saldējums

Foto: Depositphotos.com

3. Izvēlies produktu bez cietes un augu taukiem.

Saldējums jau pats pa sevi ir kalorijām bagāts produkts, bet augu tauki un ciete – ir tīrākie ogļhidrāti. Turklāt, klasiskā saldējuma sastāvā tādu produktu nemaz nav.

4. Atsakies no saldējuma ar piedevām.

Labāk pašam pievienot svaigas ogas vai rūgto šokolādi.

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Foto: Depositphotos.com

5. Ēd saldējumu mazām porcijām – līdz 100g.

Tā organisms viegli pārstrādās saldumus enerģijā, kuru tu ātri patērēsi.

6. Ēd saldējumu līdz pusdienām vai pusdienlaikā.

Naktī, kad organisms jau tā strādā lēnāk, kuņģim vajadzēs daudz vairāk pūlēties, lai pārstrādātu apēstās kalorijas. Vēl jo vairāk, naktī mēs guļam un nekustamies, tātad nededzinam kalorijas un tās visas aizies uzkrāties uz tava vidukļa…

Saldējums “brūklenīte"

Foto: Depositphotos.com
KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu