Jaunumi

15 viltīgi triki, kas liek nopirkt vairāk kā plānojāt

15 viltīgi triki, kas liek nopirkt vairāk kā plānojāt

0
12. marts

Lielveikalu darbinieki par jums zina vairāk, nekā psihologi. Viņiem ir zināmi jūsu ieradumi, refleksi, vēlmes un nodomi, ar kuriem viņi var manipulēt, kā vien vēlas. Gribiet ieekonomēt naudu? Lielveikali zin, kā izdarīt tā, lai jūs iztērētu vēl vairāk, taču tai pat laikā domātu, ka esat iztērējuši mazāk. Pārsvarā lielveikali izmanto šos 15 viltīgos trikus, lai kontrolētu jūsu smadzenes un naudu.

Atklājam tradicionālos Vidzemes ēdienus: Rauna

Atklājam tradicionālos Vidzemes ēdienus: Rauna

0
7. marts

Ik katrā ģimenē ir savi iecienītākie un gardākie ēdieni, kas gatavoti pēc mammas, tēta vai pat omītes receptes. Ne vairāk kā 5 lauru lapas, ne mazāk kā 2 tējkarotes sāls, precīzi 10 graudu piparu.. Kādam iespējams recepte tikai "uz sajūtam" gatavota. Bet tomēr ir ēdieni, kas kļuvuši par nemainīgu vērtību ģimenes lokā. Šajā rakstu sērijā publiskosim receptes no Ruckas mākslas rezidenču centra antropoloģiskā pētījuma "Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē", atklājot patiesus un aizrautīgus stāstus par cilvēkiem un viņu kaislību - gatavošanu.

Atklājam tradicionālos Vidzemes ēdienus: Priekuļi

Atklājam tradicionālos Vidzemes ēdienus: Priekuļi

0
28. februāris

Ik katrā ģimenē ir savi iecienītākie un gardākie ēdieni, kas gatavoti pēc mammas, tēta vai pat omītes receptes. Ne vairāk kā 5 lauru lapas, ne mazāk kā 2 tējkarotes sāls, precīzi 10 graudu piparu.. Kādam iespējams recepte tikai "uz sajūtam" gatavota. Bet tomēr ir ēdieni, kas kļuvuši par nemainīgu vērtību ģimenes lokā. Šajā rakstu sērijā publiskosim receptes no Ruckas mākslas rezidenču centra antropoloģiskā pētījuma "Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē", atklājot patiesus un aizrautīgus stāstus par cilvēkiem un viņu kaislību - gatavošanu.

Atklājam tradicionālos Vidzemes ēdienus: Pārgauja

Atklājam tradicionālos Vidzemes ēdienus: Pārgauja

0
21. februāris

Ik katrā ģimenē ir savi iecienītākie un gardākie ēdieni, kas gatavoti pēc mammas, tēta vai pat omītes receptes. Ne vairāk kā 5 lauru lapas, ne mazāk kā 2 tējkarotes sāls, precīzi 10 graudu piparu.. Kādam iespējams recepte tikai "uz sajūtam" gatavota. Bet tomēr ir ēdieni, kas kļuvuši par nemainīgu vērtību ģimenes lokā. Šajā rakstu sērijā publiskosim receptes no Ruckas mākslas rezidenču centra antropoloģiskā pētījuma "Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē", atklājot patiesus un aizrautīgus stāstus par cilvēkiem un viņu kaislību - gatavošanu.