Atklāj rudzu pilnību ar ceptu ābolu, brūkleņu kārtojumu!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: receptes.lv

Kādēļ svarīgi uzturā lietot rudzu produktus? Rudzi starp visiem graudaugiem izceļas ar augstu cietes un šķiedrvielu daudzumu, kas aktīvi uzlabo vielmaiņu. “Finn Crisp” produktus īpaši iecienījuši sportisti, jo to sastāvā ir kālijs, kas palīdz uzturēt muskuļu tonusu un normalizē šūnas vielmaiņu organismā.

Šo sausmaizīšu noslēpums ir gardais, zeltaini brūnais izskats, raksturīgais kraukšķīgums un nepārspējamā, bagātīgā rudzu garša. “Finn Crisp” Original sausmaizītes nesatur laktozi, soju, pienu un olas, līdz ar to ir piemērotas arī veģetāriešiem un alerģiskiem cilvēkiem.

Ceptu ābolu, brūkleņu kārtojums ar sausmaizīšu drumstalām

Foto: Receptes.lv

Pilngraudu maizītes piemērotas veselīgām ēdienreizēm, taču tās tiek plaši izmantotas arī kulinārijā, tai skaitā gan kā uzkodu sastāvdaļa, gan kā saldo ēdienu ingredients. Piedāvājam ceptu ābolu, brūkleņu kārtojumu ar sausmaizīšu drumstalām.

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu