Lieliskā atmosfērā aizvadīts ceturtais “Borjomi” pikniks

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pagājušonedēļ Ķīpsalas pludmalē tika aizvadīts ceturtais vērienīgais “Borjomi” pikniks, kurā pulcējās vairāki simti rīdzinieku un Rīgas viesu. Piknikā ikviens apmeklētājs baudīja uz grila gatavotus burgerus, izmēģināja pludmales sporta spēles, kā arī vienkārši patīkami pavadīja laiku kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem brīnišķīgā atmosfērā, par kuru rūpējās DJ Toms Grēviņš un Armands Simsons.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

“Borjomi” pikniks Rīgā norisinās jau ceturto gadu un ir kļuvis par vienu no iecienītākajiem un gaidītākajiem un piknikiem pilsētā. Atšķirībā no citās reizēs ierastajiem grilēšanas ēdieniem, šogad tika grilēti burgeri, kuru sastāvā bija ne tikai svaigi grilēta gaļa, bet arī maize, svaigi dārzeņi un dažādas mērces. Ikviens aktīva dzīvesveida cienītājs varēja uzspēlēt pludmales volejbolu, mini futbolu un disku golfu, savukārt tiem, kam sporta spēles nav tik tuvas, vienkārši baudīja lieliskos laikapstākļus Daugavas krastā ar brīnišķīgu panorāmas skatu uz Vecrīgu.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

“Liels prieks, par tik lielo apmeklētāju skaitu šī gada “Borjomi” piknikā, jo velējamies apmeklētajiem atklāt jaunas garšas un piedzīvojumus. Šeit valdīja brīnišķīga atmosfēra – lieliska mūzika, aktivitātes, garšīgi burgeri, Borjomi, un pat laikapstākļi bija mums labvēlīgi. Borjomi ir izveidojis lielisku tradīciju, rīkot piknikus pilsētā, lai ikviens pilsētvidē var atpūsties no ikdienas steigas un baudīt dzīvi kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem.” stāsta IDS Borjomi Europe ģenerāldirektors Iraklijs Bokučava.

Foto: publicitātes

Piknikā burgeru gatavošanu izmēģināja arī kamaniņu braucēji brāļi Šici, pasākumu un TV raidījumu vadītāja Jana Duļevska un Armands Simsons. Andris un Juris Šici gatavoja klasisko burgeru, Armands Simsons pagatavoja pikanto čili burgeru, savukārt Jana Duļevska pārsteidza viesus ar veģetāro burgeru ar lasi. Lai rezultāts būtu lielisks, "Grilētāju Brālības" pārstāvis Juris Titovs dalījās profesionālos gaļas un citu produktu grilēšanas noslēpumos.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Juris Titovs, “Grilētāju Brālības” pārstāvis: “Gatavojot burgerus, pats svarīgākais ir laba un kvalitatīva gaļa. Šogad piknikā tika izmantota augstvērtīga “Kitchen Me” liellopa gaļa, kas paredzēta īpaši burgeriem. Lielākā kļūda, kas tiek pieļauta gaļas grilēšanā – izņem gaļu no ledusskapja un liek uzreiz uz grila. Gaļa ir jāizņem aptuveni 20 minūtes ātrāk, jo uzreiz izņemot ārā un uzliekot uz grila, tā kļūst sausa. Burgera gatavošanā ir daudz un dažādas variācijas, var izmantot dažāda veida gaļu, zivis, dažāda veida dārzeņus un mērces – viss atkarīgs no tā, kas labāk garšo, jo pat dažu sastāvdaļu variācija pilnībā var izmainīt burgera garšu.”

Armands Simsons, Jana Duļevska un brāļi Šici ieved jaunas garšas savās burgeru receptēs!

Pikantais burgers ar ananasu

Foto: publicitātes

Veģetārais burgers ar lasi

Foto: publicitātes

Spēka (klasiskais) burgers

Foto: publicitātes

Tiem, kuriem šogad nesanāca pikniku apmeklēt, ir iespēja smelties padomus, kā sagatavoties piknikam, aplūkot dažādas grila ēdienu receptes, kā arī uzzināt, kādas ir labākās piknika rīkošanas vietas, mājaslapā: www.pikniks.borjomi.lv.

“Borjomi” aicina ikvienu baudīt vasaru, dzīvot garšīgi, rīkot piknikus kopā ar ģimeni, draugiem un kolēģiem, neatkarīgi no laikapstākļiem. “Borjomi” pikniku Latvijā atbalsta: Grilētāju apvienība “Grilētāju Brālība”, “Kitchen Me”, “Hanzas Maiznīca”, “Heinz”, “Augļu serviss” un kafejnīca "Pludmale".

Par Borjomi:

Borjomi ir dabīgs nātrija bikarbonātu saturošs minerālūdens, kas ar unikālo vulkāniskas izcelsmes minerālvielu sastāvu palīdz atbrīvoties no smaguma sajūtas un diskomforta pēc pārmērīga pārtikas daudzuma lietošanas vai neierastiem ēdieniem. To iegūst Gruzijā, Borjomi ielejā, kas atrodas Borjomi-Haragauli Nacionālajā parkā, un eksportē uz vairāk nekā 40 valstīm visā pasaulē, tostarp Latviju.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu