TABASCO® padara labāku BBQ

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TABASCO® piparu mērce visā pasaulē zināma kā aso mērču līdere. Mērci 1868. gadā ASV radīja baņķieris Edmunds Maklehenijs, kuram bija apnicis pliekanais un garlaicīgais Luizianas ēdiens. Šo mērci šodien pazīst visā pasaulē un to joprojām ražo viņa pēcteči.

TABASCO® mērce ir asa mērce, tomēr to līdzīgi kā sāli un piparus var pievienot ēdienam arī tie, kas nav lieli pikanto ēdienu cienītāji. Mērce ēdienam jāpievieno tieši tik daudz, lai tā atraisītu ēdiena garšu. Pievienota nelielos daudzumos (pāris pilieni) tā atver ēdienam pašam raksturīgo garšu. Gatavojot ar TABASCO® mērci der atcerēties, jo vairāk taukvielu ēdiens satur, jo drošāk to var pievienot.

Piedāvājam lielisku BBQ mērces recepti, kuru varat pievienot jebkuram gaļas ēdienam.  

Asā BBQ mērce

Foto: publicitātes

Apmaksāta publikācija

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu